procraz-intro

... dizajnimi i Webfaqeve responzive për të gjitha llojet e smartfonave, tabletave etj, në mënyrë që të gjithë klintët e juaj të kenë qasje në produktet-shërbimet e juaja .

... ndihmojm webfaqen e juaj që ta rrisim trafikun (shikueshmërin) si dhe të renditet sa më të lartë ne Google në mënyr që kilentet e juaj të ju gjejnë sa më shpejtë.

Javen e parë

Javen e dytë

Javen e tretë

Përfito nga Webfaqja juaj

perfitimet nga webi-final

Instant Articles | Facebook

Bëjm konfigurimin e web-it tuaj me instant articles në mënyr që ju mund të përfitoni para nga interneti përmes Webit tuaj. Do të thotë se bëhet lidhja në mes Webit tuaj dhe Facebook-ut.

Google AdSense - Make Money Online

Bëjm konfigurimin e webit tuaj me Google AdSense dhe ju mund te përfitoni para nga reklamat që firma e  Google Adsens-it i vendos ne webin e juja. 

Mgid

Bëjm konfigurimin e webit tuaj me Mgid kompanin, dhe ju mund te përfitoni para nga reklamat që firma e  Mgid-it i vendos ne Webin e juaj në mënyr automatike apo manuale.

Webfaqet Informative

Oferta për këtë mujë
 • Hosting + Domen
 • Dizajnimi i Webit (Responziv edhe për telefona)
 • Mirmbajtja falas për 3 Muajt e parë
 • Hapja e 100-300 E-mail- në emer të kompanis suaj
 • Krijimi dhe Menagjim i rrjeteve sociale

Webfaqet Shërbyse

Oferta për këtë mujë
 • Hosting + Domen
 • Dizajnimi i Webit (Responziv edhe për telefona)
 • Mirmbajtja falas për 3 Muajt e parë
 • Hapja e 100 -300 E-mail- në emer të kompanis suaj
 • Krijimi dhe Menagjim i rrjeteve sociale
 • Lidhjen me sistemin Bankar (pagesa online)
 • Krijimin e Usera-ve per postimin dhe editimin e produkteve - lajmeve

Beamwebsite social