Për Ne

...

- Prezenca në World Wide Web, ditëve të sotit është bërë çështje ekzistence, mungesa e juaj në këtë medium është një mangësi, dobësi dhe tregues i (mos)përparimit tuaj si kompani.

- Ne mund t`ju kyçim në këtë medium duke përdorur format më inovative në prodhimin e Web Sajtit tuaj. Prapa dizajnit kreativ që i përshtatet nevojave dhe identitetit tuaj, ne ofrojmë thjeshësi dhe zhvillim të një Web Sajti lehtësisht të përdorshëm.

- Nëse Diëshiron që të bëni një web për biznesin tuaj, ta dizajnoni atë në mënyrë moderne si dhe të menaxhohet mirë atëherë kontaktnoni me kompanin tonë BeamWebsite.

- Po ashtu në kuader të Webfaqes të krijuar bëjmë krijimin dhe menaxhimin e rrjeteve sociale si: Facebook Instagram Twitter etj.

- Njëhkosisht bëjmë postimin në kohë rekord të materialeve të biznesit tuaj.

BeanWebsite lehtësim i biznisit tuaj.

Webfaqet e dizajnuara nga kompanija jonë

Televizioni Koha - Maqedoni

Televizioni dhe Portali i njohur ne Maqedoni per lajme nga vendi dhe bota


Shiko  Webin

Arra & Lajthi

Kompanija per mbjelljen dhe mirmbajtjen e Arrave & Lajthive


Shiko  Webin

CASAiTALIA

Shtepia e Mobileve CASAiTALIA


Shiko  Webin

Risi Kids

Online Shop - Webi per blerjen online të rrobave për femi


Shiko  Webin

Konaku.net

Portal per Lajme nga vendi dhe Bota


Shiko  Webin

Peja Reisen

Agjension Turistik 


Shiko Webin

PaCensure

Portal per Lajme nga vendi dhe Bota ne Maqedoni


Shiko Webin

Nasa Shped

Agjension Doganor (Shpedicion)


Shiko Webin

Nails Beauties

Sallon Bukurije në Gjermani


Shiko Webin

Bravo Security

Kompanija e Sigurimeve Private te Objekteve


Shiko Webin

ISEPS-Insitut

Instituti për Studime Ekonomike, Politike dhe Sociale


Shiko Webin

Merrvesh

Portali informativ per lajme nga vendi dhe bota


Shiko Webin

Dtv-ks

Portal per Lajme nga vendi dhe Bota 


Shiko Webin

Dasma Tv

Telivizioni me programe zbavitëse, edukative dhe informuese


Shiko Webin

Boomerang

Portal per Lajme nga vendi dhe Bota ne Maqedoni


Shiko Webin

Kontakti

Mund te na kontaktoni ne te gjitha rrjete Sociale, përmes Imelles si dhe numrit kontaktus: